Η κακοδαιμονία των τραυματισμών συνεχίζει να χτυπάει την… πόρτα του Εντέν Αζάρ, με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό να προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τα πατήματά του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 30χρονος παίκτης μίλησε για τον νέο τραυματισμό που θα τον αφήσει στα πιτς για αρκετές εβδομάδες, ενώ έκανε και μια ιδιαίτερη αποκάλυψη. Όπως τόνισε, όταν ήταν μικρός έτρεφε συμπάθεια για την… Άρσεναλ!

«Είμαι τυχερός που όταν είμαι τραυματισμένος και πρέπει να μείνω σπίτι, η οικογένειά μου με βοηθά να το ξεπεράσω. Δεν είναι το τέλος του κόσμου γιατί μπορώ να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά η οικογένειά μου με υποστηρίζει. Οταν τραυματίζεσαι , μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Μπορείς να δουλέψεις για να γίνεις καλύτερος, αλλά οι τραυματισμοί απαιτούν χρόνο για να επουλωθούν. Απλώς περιμένεις και δουλεύεις σκληρά», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Τσέλσι αλλά στην ιδιαίτερη συμπάθεια που έχει για την Άρσεναλ.

«Όταν ήμουν μικρός, η ομάδα που παρακολούθησα περισσότερο ήταν η εθνική Γαλλίας. Εδινα μεγαλύτερη προσοχή στους Ζιντάν και Ανρί. Είναι δύσκολο για μένα να το παραδεχτώ λόγω της σχέσης μου με την Τσέλσι, αλλά μου άρεσε πολύ η Άρσεναλ εκείνη την εποχή. Είχαν παίκτες όπως ο Πιρές, ο Σιλβαίν Βιλτόρ και Βιέιρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βέλγος άσος των Μαδριλένων σε συνέντευξή του στο «On the front foot».