Ετοιμος για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αρη είναι ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης (21:30) θα υποδεχθούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Καραϊσκάκη, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το απόγευμα της Τρίτης οι Πειραιώτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ακη Μάντζιου.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Ζοσέ Σα, Γιαν Εμβιλά, Θανάσης Ανδρούτσος και Ματιέ Βαλμπουενά, που έμειναν εκτός για λόγους ξεκούρασης, αλλά και ο Μπρούμα, ο οποίος είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Παπασταθόπουλος και Λαλά. Ο πρώτος μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τους Κρητικούς, ενώ ο δεύτερος είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα στο αυριανό ματς.

Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.