Το παιχνίδι της Λαμίας με την Λάρισα ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, ωστόσο το ματς δεν έγινε, λόγω των όσων συνέβησαν με την απόφαση της ΕΠΟ, για ανάκληση δέκα δελτίων παικτών της ΑΕΛ.

Ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο MEGA για τα όσα έγιναν λίγες ώρες πριν από τον αγώνα της ομάδας του στην Λαμία.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι φυσικά οι καταγγελίες για την ΕΠΟ στις οποίες προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας χαρακτηριστικά για την ομοσπονδία.

«Κατά τη νομική και προσωπική μου άποψη, η ΕΠΟ είναι εγκληματική οργάνωση. Αυτό που έγινε χθες είναι αλητεία και έγκλημα».

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα και τον ρόλο που παίζουν στις αποφάσεις της ΕΠΟ ενώ ήταν κατηγορηματικός σε ότι αφορά τον λόγο που έγινε η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς της ομοσπονδίας.

«Ήταν κάτι που έγινε σκοπίμως από την ΕΠΟ και υπάρχει ένα τρίπτυχο στοχοποίησης» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας και πρόσθεσε. «Σκοπός τους ήταν να μας κάνουν να παίξουμε με αναπληρωματικούς. Η απόφαση είναι παράνομη και θα ανακληθεί».

Έκανε επίσης λόγο για «κατασπατάληση χρημάτων στην ομοσπονδία αλλά και για… ζεστά και κρύα μπαλάκια στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου».

Δείτε τα όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας στην Super Μπάλα και τις καταγγελίες που έκανε ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας κατά της ΕΠΟ.