Η ΕΠΟ συνεχίζει να διαλύει κάθε έννοια ισότητας ανάμεσα μάλιστα σε ομάδες που μάχονται για τον ίδιο στόχο. Προκαλεί αναταραχή στη μία εκ των δύο, παρεμβαίνει έμμεσα στην εξέλιξη ενός αγώνα και μάλιστα λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του.

Τελευταίο περιστατικό; Το θέμα με τα δελτία των παικτών της ΑΕΛ, μόλις δύο ώρες πριν από το ματς με τη Λαμία, ένα ματς που χαρακτηρίζεται ντέρμπι παραμονής. Χωρίς καν να ενημερώσει την άμεσα ενδιαφερόμενη, που είναι η ΠΑΕ ΑΕΛ, η ΕΠΟ έδωσε στα media την είδηση σχετικά με ανάκληση των δελτίων και των δέκα μεταγραφών της Λάρισας. Μια ωμή παρέμβαση από την Ομοσπονδία σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο.

Και σίγουρα δημιουργείται ένα τεράστιο ζήτημα όσον αφορά την ισότητα συλλόγων και το πως διαμορφώνονται τα δεδομένα ενός τόσο κρίσιμου αγώνα, σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα που βρίσκεται στο στόχαστρο δεν έχει περιθώρια να αλλάξει την αποστολή της.

Δέκα ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή των 22 παικτών που έχει ανακοινώσει ο Φέστα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, με αποτέλεσμα ο προπονητής της ΑΕΛ να μένει από λύσεις εν όψει του κρίσιμου αγώνα. Πρόκειται για τους Ντίνου Γκράουρ, Ενίς Μπεν-Χατίρα, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Μπέντζαμιν Μουκάντζο, Αντριάν Χουσίνο, Ματίας Ακούνια, Νίκο Καρανίκα, Μαξίμ Μαξιμένκο, Αθανάσιο Στοϊονοβιτς, Αντριάν Κολομπίνο, Ούρος Τσόσιτς.

Καμία ενημέρωση στην ΑΕΛ, ετοιμάζεται να παραταχθεί κανονικά

Η ΑΕΛ, πάντως, δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση από την ΕΠΟ. Κι εδώ έρχονται τα μεγάλα ερωτηματικά, για το πως είναι δυνατόν ελάχιστες ώρες πριν από ένα παιχνίδι η ΕΠΟ να μην ενημερώνει τον άμεσα ενδιαφερόμενο.

Στη Λάρισα όχι μόνο δεν έχουν μάθει κάτι επίσημα, αλλά ετοιμάζονται να παρατάξουν την ομάδα κανονικά. Συμπεριλαμβανομένων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι βυσσινί ισχυρίζονται πως με κυβερνητική απόφαση λόγω της πανδημίας του Covid 19, όλες οι προθεσμίες για πληρωμή επιταγών έχουν πάει πίσω (ως μέτρο στήριξης στις επιχειρήσεις) και υπάρχει μεγάλο περιθώριο χρόνου για να πληρωθούν.