Στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης κάνει επίσημη πρεμιέρα στο youtube το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Εξαψη». Πρόκειται για το τραγούδι που ακούγεται στην έναρξη της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του Mega που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00.

Το τραγούδι μπορείτε να το δείτε σε λίγη ώρα εδώ:

Η μοναδική τραγουδίστρια πόσταρε πρόσφατα βίντεο με ένα μικρό μέρος από το τραγούδι «Εξαψη». Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου που θα «ντύσει» μουσικά από αύριο Δευτέρα τους τίτλους της σειράς του Mega «Εξαψη». Τη μουσική υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης ενώ τους στίχους έχει γράψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πρόσφατα, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε την αποκάλυψη πως τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

«Και τους στίχους έγραψε ο Βαγγέλης», είπε η Θεοδωρίδου με τον Αρη Καβατζίκη να ρωτάει «Ο Βαγγέλης;». «Ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης», απάντησε η γνωστή τραγουδίστρια!

Η τηλεοπτική σειρά του Mega σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου έχει κερδίσει ήδη το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τη δυνατή πλοκή, τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και τις καταιγιστικές εξελίξεις.