Με δύο γκολ του Κριστιάνο, η Γιουβέντους νίκησε την Ίντερ και είναι ένα βήμα από την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Στο 76ο λεπτό, ο κόουτς των Μπιανκονέρι αποφάσισε να περάσει στον πάγκο τον Ρονάλντο, μια κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε για την απόφαση που πήρε στο ντέρμπι με την Ίντερ, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια ρήτρα η οποία να μην του επιτρέπει να τον κάνει αλλαγή σε αγώνες.

«Είναι φυσιολογικό ότι όταν παίζεις σε έναν αγώνα όπως αυτό θέλεις να παίξεις για να βοηθήσεις την ομάδα. Δεν υπάρχει ρήτρα που να λέει ότι δεν μπορεί να γίνει αλλαγή ο Κριστιάνο. Ξέρει ότι είναι θεμελιώδης παίκτης για εμάς αλλά για να είναι στην κορυφή, πρέπει να παίρνει ανάσες.

Το απέδειξε με τις εμφανίσεις του μετά από τη μερική κριτική που του ασκήθηκε. Δεν θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερα από αυτό. Του είπα ότι έπρεπε να ξεκουραστεί, έχουμε ένα σημαντικό αγώνα το Σάββατο. Έχει παίξει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, και λίγη ξεκούραση ανά κάποια διαστήματα είναι καλή γι ‘αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «μπιανκονέρι» στο Rai Sport.