Τον Παναιτωλικό υποδέχεται σήμερα (17:15, Cosmotesport 2HD) στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός, με την αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς να… κλειδώνει την παρουσία της στις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο πρώτο ματς στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός έκανε… πάρτι, επικρατώντας εύκολα με 3-0. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν ακόμη μια νίκη την εφετινή σεζόν, συνεχίζοντας την πορεία τους για το νταμπλ.

Για τη σημερινή ρεβάνς, ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής αρκετούς παίκτες για λόγους ξεκούρασης.

Συγκεκριμένα, οι Σα, Καμαρά, Φορτούνης, Ελ Αραμπί και Μπρούμα δε βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου. Εκτός είναι και οι δύο νέοι παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδος. Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κένι Λαλά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα των ερυθρολεύκων. Ο κόουτς του Ολυμπιακού σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με τον Κρίστινσον μπροστά από την εστία και τους Ντρέγκερ, Αβραάμ, Μπα και Χολέμπας στην τετράδα της άμυνας. Οι Τιάγκο Σίλβα και Εμβιλά θα είναι στα χαφ, με τους Ραντζέλοβιτς, Μασούρα και Κάιπερς πίσω από τον Χασάν.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Τσέλιος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λιάτσος, Μασούρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν.

Οσον αφορά τους φιλοξενούμενους, ο Παναιτωλικός έρχεται μισός στο Φάληρο, με τον Τραϊανό Δέλλα να αφήνει εκτός αρκετούς παίκτες. Ντίας, Μπαρμπόσα, Τσότσαλιτς και Ταχάρ, έμειναν στο Αγρίνιο για λόγους ξεκούρασης, ενώ οι Ματσόλα, Καρασαλίδης, Λιάβας και Μεντόσα είναι τραυματίες.

Την αποστολή του Παναιτωλικού αποτελούν οι εξής: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Σκιαδάς, Τζανακάκης, Βέργος, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας και Γιάκολις.

Ο Χασάν πέτυχε το ακατόρθωτο - to10.gr

Στο άλλο ματς της ημέρας (19:30, Cosmotesport 1HD), ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο Αλκαζάρ για τη ρεβάνς με την ΑΕΛ. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει ουσιαστικά προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά το 5-0 της Τούμπας.

Το αποψινό ματς αποτελεί μια ευκαιρία για τον Ουρουγουανό τεχνικό, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Καγκάβα. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή των ασπρόμαυρων, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Ελ Καντουρί.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ τη φετινή σεζόν.

Την αποστολή απαρτίζουν αναλυτικά οι: Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Καγκάβα, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Από την άλλη, ο Τζιανλούκα Φέστα άφησε εκτός τους Μπάγιτς, Μιχαήλ, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Σπαρβ, Κολομπίνο, Νικολιά, Ντουρμισάι και Ακούνια.

Στην αποστολή της ΑΕΛ βρίσκονται οι Ναγκί, Σουλούκος, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Καρανίκας, Γκοτζαμανίδης, Χουσίνιο, Μαξιμένκο, Γκράου, Ηλιάδης, Πινακάς, Νούνιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Χαλάτσης, Ζαχαράκης, Γλυνός, Τρούγιτς, Μπενζαμίν, Μπεν Χατίρα, Μαϊδανός.

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (vid) | to10.gr

Το πιο αμφίρροπο ματς διεξάγεται (15:00, Cosmotesport 1HD) στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Το 2-2 των Ζωσιμάδων αφήνει ορθάνοιχτη την πρόκριση στους 8 για τις δυο ομάδες και είναι βέβαιο πως θα πέσουν… κορμιά στο Περιστέρι.

O Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες τόσο του Μανούσου όσο και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Γκαλβάο, Νάτσος, Γιακουμάκης, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Μουνίθ, Χαρίσης, Τομάσεβιτς, Αθανασίου, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.

Ο Αργύρης Γιαννίκης άφησε εκτός τον Λοντίγκιν, στη θέση του οποίου αναμένεται να επανέλθει κάτω από τα δοκάρια ο Χουτεσιώτης, καθώς και τους Κρίζμαν και Σιόντη, ενώ παραμένουν εκτός οι Εραμούσπε και Ντομίνγκες.

Την αποστολή του ΠΑΣ απαρτίζουν οι Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Σάλιακας, Κάργας, Πίρσμαν, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάστρο, Λώλης, Λιάσος, Καρτάλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Νάουμετς, Δούμτσης, Παμλίδης, Λεό, Μιλιντσεάνου.