Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ραφίνια ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (2/2) η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οπως είχατε ενημερωθεί νωρίτερα από to10.gr, ο Βραζιλιάνος μπακ είχε πάει στου Ρέντη και είχε αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Λίγη ώρα αργότερα, οι Ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν το διαζύγιο με τον 35χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι Πειραιώτες  ευχαρίστησαν τον έμπειρο αμυντικό για την προσφορά του και του ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές στην ανακοίνωση τους ανέφεραν ότι «η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Ραφίνια όπως ανοιχτές θα είναι για εκείνον πάντα οι καρδιές των φιλάθλων μας».

Ο Ραφίνια αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και στο πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν έπαιξε σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 ασίστ σε 1.847 λεπτά συμμετοχής: 14 στη Super League, 6 στο Champions League και 2 στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ραφίνια.

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Με το πάθος, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του αποτέλεσε παράδειγμα για όλους.

Θα ανήκει πάντα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Ραφίνια όπως ανοιχτές θα είναι για εκείνον πάντα οι καρδιές των φιλάθλων μας!

Υπερπρωταθλητή Ραφίνια σε ευχαριστούμε για όλα! Καλή συνέχεια».