Οι εφημερίδες «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», από τις ιστορικότερες στη χώρα μας, που εκδίδονται και κυκλοφορούν ανελλιπώς εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, φτιάχνουν μια αγκαλιά για τον απόδημο ελληνισμό. Θέλουν να επικοινωνήσουν με όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, απανταχού στον κόσμο, σε τούτους τους ταραγμένους καιρούς, ευελπιστώντας να τους βοηθήσουν να ανοίξουν ένα παράθυρο με την Πατρίδα τους.

Γίνονται ο σύνδεσμος, μεταξύ των αποδήμων και της πατρίδας.

Τώρα που η τεχνολογία προσφέρει άπειρες δυνατότητες η επικοινωνία με τη χώρα τους μπορεί να είναι εφικτή όπου κι αν βρίσκονται. Αυτός είναι και ο λόγος που η Alter Ego Media σκέφτηκε πως θα ήταν χρήσιμη η πρόσβαση σε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα, στη μητέρα πατρίδα.

Έχοντας πια την τεχνολογική δυνατότητα να προσφέρει ηλεκτρονικά τις έντυπες ημερήσιες και εβδομαδιαίες εκδόσεις της και συγκεκριμένα «ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»,  εξασφάλισε μια σημαντική προσφορά.

Και αυτό για να μπορούν να ενημερώνονται οι απανταχού Ελληνες σε πραγματικό χρόνο για όσα συμβαίνουν στην κοινή μας πατρίδα, να αποκτήσουν πρόσβαση σε άρθρα, γνώμες, αναλύσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ειδικά αφιερώματα, ξεχωριστές εκδόσεις και συνολικά στην πλούσια ύλη των εντύπων.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες του εξωτερικού θα μπορούν να λαμβάνουν, για το 2021, ηλεκτρονικά τις μηνιαίες και ετήσιες εκδόσεις μας με έκπτωση 30%.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.helioskiosk.gr και να επιλέξετε ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ. Για την αγορά της συνδρομής με έκπτωση 30%, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση syndromes@alteregomedia.org για να λάβουν τον σχετικό κωδικό εκπτωτικού κουπονιού.

«Αποκτήστε τώρα το «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ» μαζί μόνο με 7€ το μήνα».