Το ONE channel πιστό στο ραντεβού με μία από τις δυναμικές ποδοσφαιρικές μάχες, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Λατινικής Αμερικής, μεταδίδει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 22:00 τον Τελικό του Copa Libertadores. Στο διαδίκτυο, www.onetv.gr, και μέσω της NOVA στη θέση 987 και της COSMOTE στη θέση 111.

Το ONE channel πιστό στο ραντεβού με μία από τις δυναμικές ποδοσφαιρικές μάχες, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Λατινικής Αμερικής, μεταδίδει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 22:00 τον Τελικό του Copa Libertadores.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας και αποκλειστικά από το ONE Channel, σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου και Αντώνη Κατσαρού.

Δύο ιστορικές ομάδες της Βραζιλίας, η Παλμέιρας και η Σάντος, θα δείξουν το πάθος τους μέσα στο γήπεδο, το θρυλικό Μαρακανά.  Έχοντας αποκλείσει τους αιώνιους αντιπάλους από την Αργεντινή, Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, οι Παλμέιρας και Σάντος θα μονομαχήσουν για το πολύτιμο τρόπαιο.

Πριν την έναρξη του ματς, στις 21:15 από το στούντιο του ONE Channel o Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Γιώργος Χελάκης σε ένα PRE GAME Copa Libertadores. Σχολιάζει ο Διονύσης Δελλής. Ζωντανές συνδέσεις, αφιερώματα για τις δύο ομάδες και όλο το παρασκήνιο του μεγάλου αγώνα

Στις 22:00 απευθείας σύνδεση με τον ναό του ποδοσφαίρου, το Μαρακανά για την σέντρα του αγώνα ανάμεσα στην Παλμέιρας και την Σάντος. Περιγράφουν: Μιχάλης Τσώχος, Αντώνης Κατσαρός

Στις 24:00, μετά το τέλος του αγώνα, POST GAME Copa Libertadores με το τελετουργικό της απονομής και τις καλύτερες φάσεις, αναλύσεις και εντυπώσεις.

ΤΕΛΙΚΟΣ COPA LIBERTADORES TO ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ONE Channel:

  • ΣΤΙΣ 21:00 PRE GAME Copa Libertadores
  • ΣΤΙΣ 22:00 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
  • ΣΤΙΣ 24:00 POST GAME Copa Libertadores

Μέσω του: www.onetv.gr και μέσω της NOVA στη θέση 987 και της COSMOTE στη θέση 111