Μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν έρχονται αυτή την εβδομάδα στην «Έξαψη». Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: https://youtu.be/RINpj3fsrR8

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου Επεισόδιο 10 

Ο Τζώρτζης βρίσκεται σε δύσκολη θέση και νιώθει να βάλλεται από παντού. Η φυγή της Κλαίρης από το κτήμα τρελαίνει το Γιάννο και ο Μηνάς προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Η βραδινή απουσία της Εβίτας από τη βίλα, τη φέρνει σε σύγκρουση, με όλη της την οικογένεια. Η Μαρίνα αρχίζει να εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της για την υπόθεση της αδερφής της στον Κωστή. Οι ενδείξεις για την ύπαρξη ενός δεύτερου παλιού κινητού τηλεφώνου, μοιάζει να αποτελεί κλειδί για την υπόθεση της Βίκυς. Η Κλαίρη μαθαίνει για την εμπλοκή του Γιάννου στην υπόθεση του Αλέξανδρου και παίρνει τις αποφάσεις της.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου  Επεισόδιο 11 

 Η κατάθεση της Κλαίρης στο Μηνά ανατρέπει τα δεδομένα και αθωώνει τον Αλέξανδρο. Ο Μηνάς ενημερώνει τον Τζώρτζη για την κατάθεση της Κλαίρης. Η Μαρίνα καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η αδερφή της έχει πέσει σε κώμα. Για να βρει τον ένοχο πίσω από την απόπειρα, δέχεται την πρόταση του Τζώρτζη να αποσπαστεί ως επικεφαλής στη φρουρά του. Η Μυρσίνη έρχεται σε ρήξη με τον Τζώρτζη και απειλεί την Κλαίρη να εξαφανιστεί από τη ζωή του Αλέξανδρου και της Εβίτας. Η Βάλια βάζει σε εφαρμογή ένα ακόμα σχέδιο για να δημιουργήσει πρόβλημα στον Κωστή. Ο Τίμος προειδοποιεί τον Αλέξανδρο για τον Γιάννο. Η Εβίτα καταρρακωμένη από τις αποκαλύψεις υποψιάζεται την σοβαρή εμπλοκή του πατέρα της στην υπόθεση της Βίκυς Βούλγαρη. Μόλις αποκαλυφθεί η σχέση της Κλαίρης με τον Αλέξανδρο, η Κλαίρη θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου Επεισόδιο 12 

O Γιάννος εκτός εαυτού κακοποιεί την Κλαίρη και η Κλαίρη φεύγει από το Κτήμα. Ο Αλέξανδρος αποφυλακίζεται και αποφασίζει να παραμείνει στο Ναύπλιο μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση χωρίς να δημιουργήσει πολιτικό πρόβλημα στον Τζώρτζη. Ο Μηνάς προσπαθεί να διώξει τον Κωστή από την Αγροικία και το Ναύπλιο, καθώς θεωρεί επικίνδυνη την παρουσία του. Ένα αντικείμενο που ξέχασε η Εβίτα στην Αγροικία θα γίνει αφορμή για να επιδιώξει ο Κωστής να την συναντήσει. Τα στοιχεία και οι ενδείξεις, που βρίσκει η Μαρίνα κατά του Τζώρτζη ολοένα και αυξάνονται. Ο Αλέξανδρος αναζητά την Κλαίρη αλλά δεν μπορεί να τη βρει πουθενά.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου.

Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένη Ψυλλιά κ.α

«ΕΞΑΨΗ» ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA 

#Exapsi

Instagram: @Exapsi_megatv 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 

 

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης GSC, Βασίλης Κλωτσοτύρας

Πρωτότυπη Μουσική: DNA (Μιχάλης Νιβολιανίτης – Αλέξανδρος Χρηστάρας)

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Βασίλης Διαμαντίδης

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions