Ήθελαν πολύ αυτή τη νίκη ο Παναιτωλικός και η Λαμία ώστε να πάρουν βαθιά ανάσα στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία, το προσπάθησαν, ωστόσο τα… δοκάρια είχαν άλλη άποψη. Οι γηπεδούχοι τα σημάδεψαν τρεις φορές, οι φιλοξενούμενοι άλλες δύο και το τελικό 0-0 δεν αφήνει ικανοποιημένο κανέναν.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό του ματς άνοιξε ο… χορός των δοκαριών στο ματς με τον Μπαρμπόσα να εκτελεί ένα φάουλ και τον Βέργο να κάνει το πλασέ στην κίνηση αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Επασί. Επτά λεπτά μετά η Λαμία απάντησε στα δοκάρια με τον Μπα να σημαδεύει τη συμβολή από εκτέλεση φάουλ.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο, η Λαμία μόνο είχε μια καλή στιγμή. Στο 37′ ο Καραμάνος έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Τσότσαλιτς απομάκρυνε πάνω στη γραμμή την μπάλα κρατώντας το μηδέν.

Η Λαμία «άγγιξε» το γκολ στο 53′ όταν από κοντινή προβολή του Τζανετόπουλου, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι αλλά ο Παναιτωλικός έσπευσε να τα ισοφαρίσει ξανά με τον Μάζουρεκ να σουτάρει και το οριζόντιο δοκάρι να του λέει «όχι».

Στο 74΄ ήρθε και το πέμπτο δοκάρι στο ματς και τρίτο για τον Παναιτωλικό όταν μετά από κόρνερ του Μπαρμπόσα, ο Αζάντι με κεφαλιά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Επασί. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό που δεν αφήνει χαρούμενη όμως καμία.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέϊρα (84΄Ντάλσιο), Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας (69΄Αρσούρα), Τσότσαλιτς, Λιάβας, Ντίας, Ταχάρ (84΄Γιάκολιτς), Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ, Βέργος (69΄Αζάντι).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (67΄Ελμάρ), Ντελ Πίνο (79΄Πίτι), Ρόμανιτς, Μπα (33΄Καραμάνος), Αραμπούλι (78΄Προβυδάκης).