Να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών θέλει σήμερα (15:00, Novasports 1HD) στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στον Ατρόμητο για την 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Είναι ένα ματς κομβικό για τη συνέχεια, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν τη 15η νίκη τους στην εφετινή Superleague. Μην ξεχνάμε, πως στο Περιστέρι γνώρισε την ήττα τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προέρχονται από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Χασάν, αλλά και από την εύκολη επικράτηση στο Αγρίνιο για το Κύπελλο Ελλάδος. Μετά από 17 αγώνες, ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο αφεντικό στο πρωτάθλημα, καθώς έχει 45 βαθμούς και βρίσκεται στο +9 από ΑΕΚ και Άρη, με την ομάδα του Μαρτίνς να θέλει να διατηρήσει ή και να διευρύνει αυτή την απόσταση.

Από την άλλη, οι Περιστεριώτες είναι στην 7η θέση με 21 πόντους και προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Όσον αφορά το σημερινό ματς, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πήρε στο Περιστέρι τους Ντρέγκερ, Λοβέρα, Κάιπερς και Σουντανί. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή απαρτίζεται από 24 παίκτες και αποτελείται από τους Σα, Κρίστινσον, Τζολάκη, Ραφίνια, Σισέ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Εμβιλά, Πέπε, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο, Καμαρά, Βρουσάι, Μασούρα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Τιάγκο Σίλβα, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιαννιώτη και Γκαλβάο. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Αυστριακός προπονητής βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Μανδά, Θεοδωράκη, Αγκάγιεφ, Γούτα, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Χριστοδουλόπουλο, Νάτσο, Μανούσο, Νταβιώτη, Σάλομον, Κωτσόπουλο, Ραμπέγιο, Στρούγγη, Τριμμάτη, Χαρίση, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Ενσικουλού και Οικονομίδη.