Ουσία; Την είχε. Από εντυπώσεις; Τίποτα. Ο Παναθηναϊκός δεν βλεπόταν το Σάββατο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά παρόλα αυτά νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ, πήρε τους τρεις βαθμούς και διατηρήθηκε στο κυνήγι της τέταρτης θέσης και του Άρη, για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Γιατί κάτι άλλο δεν έχει ο Παναθηναϊκός να κρατήσει, αφού ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν πέρασε τη σέντρα στη μεγαλύτερη διάρκεια. Ο ΟΦΗ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, αλλά με εξαίρεση τη φάση του Στάικου δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλη κλασική ευκαιρία και να απειλήσει.

Αν ο ΟΦΗ είχε σε καλύτερη μέρα τους μεσοεπιθετικούς του, η συζήτηση θα ήταν διαφορετική. Ωστόσο, η υπεροχή του στον αγωνιστικό χώρο δεν μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες.

Το σύνολο του Γιώργου Σίμου έχει δίκιο να φεύγει με παράπονο από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αφού τα έκανε όλα σωστά μέχρι την περιοχή του Παναθηναϊκού. Εκεί ήταν το μόνο κομμάτι που δεν είχε ψυχραιμία και καθαρό μυαλό για να απειλήσει την εστία του Διούδη.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά φέτος πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του. Δεν είχε ανάλογο επίτευγμα μέχρι τώρα και είναι σημαντικό. Ωστόσο, έχει την υποχρέωση να το διευρύνει, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΝΠΣ Βόλο την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό.

Περισσότερα σε λίγο…