Ακόμα μία κυβερνητική παρέμβαση αποσκοπεί να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ από τα χειρότερα, παρά την παρανομία του. Πρώτος ήταν ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος άλλαξε το νόμο για την πολυϊδιοκτησία ώστε η ομάδα ποδοσφαίρου να μην υποβιβαστεί.

Τώρα, είναι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος παρεμβαίνει για να γλυτώσει από τις ποινές το τμήμα βόλεϊ του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Μαυρωτάς έστειλε επιστολή στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και επί της ουσίας, ζητά την αθώωση του ΠΑΟΚ και του Ντεσποτόφσκι για την παραβίαση της καραντίνας.

Η επιστολή του Μαυρωτά εστάλη στις 20 Ιανουαρίου του 2021 και ζητά από την προαναφερόμενη υπηρεσία, καθώς και τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, να εξαιρούνται οι αθλητές από την 7ήμερα καραντίνα που προβλέπεται για όσους εισέρχονται στη χώρα από το εξωτερικό.

Ακόμα, να πρέπει να ειδοποιούνται οι Ομοσπονδίες και οι διοργανώτριες αρχές εντός 72 ωρών.

Εάν η απαίτηση Μαυρωτά γίνει δεκτή από την Πολιτική Προστασία και έχει αναδρομική ισχύ, τότε θα αθωωθεί από την παραβίαση της καραντίνας ο ΠΑΟΚ και ο Ντεσποτόφσκι. Γιατί η παράβαση σημειώθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 2021.

Αλλιώς, ο Μαυρωτάς θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ότι το αίτημα του θα ισχύσει από εδώ και στο εξής…