Στην τέταρτη θέση υποχώρησε η Λίβερπουλ, μετά το 0-0 στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και ο Γιούργκεν Κλοπ προανήγγειλε σκληρή μάχη για τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά το ματς στο Άνφιλντ, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε: «Πρέπει να πάρω την πρόκριση για το Τσάμπιονς Λιγκ και ξέρω πόσο δύσκολο είναι αυτό. Σ’ αυτήν τη σεζόν θα υπάρξει ένα σκληρός αγώνας για τις πρώτες τέσσερις θέσεις, σίγουρα. Στο ποδόσφαιρο, οι οπαδοί, δεν είναι και οι πιο υπομονετικοί στον πλανήτη. Θέλουν να κερδίζουν σε κάθε ματς.

Δεν διαφέρω και πολύ απ’ αυτό, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν περισσότερο δύσκολοι περίοδοι. Αυτή δεν είναι η πιο δύσκολη περίοδος που έχω περάσει, δεν είναι καν κοντά. Πρέπει να έχουμε υπομονή».

Για το ματς, ο Κλοπ είπε πως«είδα την ομάδα μου να παίζει απέναντι σε μια πραγματικά καλή ομάδα, με ξεκάθαρη ιδέα, με σούπερ passing game και μεγάλη επιθυμία να σκοράρει, εμείς δεν σκοράραμε.

Νομίζω ότι η απόδοσή μας ήταν καλή για να νικήσουμε αλλά δεν δεν σκοράραμε, γι’ αυτό είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει τίποτα το διαφορετικό».