Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την 17η αγωνιστική της Superleague (17/1, 17:15).

Οι Κρητικοί προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο «Βαρδινογιάννειο», με το πρόγραμμα της προπόνησης να περιλαμβάνει ασκήσεις κινητικότητας και αντίδρασης, άσκηση μεταβιβάσεων, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά. Σε αυτή δεν συμπεριελήφθησαν οι Γιάννου, Ντε Γκουζμάν, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Ναμπί, Σακόρ, Φελίπε, Νοικοκυράκης και Μίγγος.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (16/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (17/1, 17:15) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και αντίδρασης, άσκηση μεταβιβάσεων, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Αναφορικά με τους τραυματίες, σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Απόστολος Γιάννου, όπως ο Jonathan De Guzman, ο οποίος έκανε και θεραπεία.

Ο Νίκος Μαρινάκης έκανε τρέξιμο στο γυμναστήριο. Θεραπεία έκανε ο Miguel Mellado (είναι και τιμωρημένος), ο Adil Nabi και ο Vajebah Sakor, ενώ ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν επίσης οι Felipe Souza, Βαγγέλης Νοικοκυράκης και Θοδωρής Μίγγος.

Η 21μελής αποστολή αποτελείται από τους: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Λυμπεράκη, Selimovic, Sturgeon, Neira, Solis, Βαφέα, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Γιαννούλη, Τσιλιανίδη, Sardinero, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Κοροβέση και Σουρνάκη».