Παρακολουθούσα μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να κάνει με άψογο στυλ Paddleboarding στη Χαβάη.

Στον μακρινό, μοναδικής γοητείας προορισμό πέταξαν νεαρές μου φίλες εδώ και αρκετές ημέρες. Η μία από αυτές μου έλεγε ότι ο Ομπάμα, ο πιο δημοφιλής αμερικανός πρόεδρος, είναι τόσο γλυκός και τρυφερός που μοιάζει με παιδάκι.

Σκέφτομαι τις πιο οδυνηρές στιγμές με τον διάδοχό του Ντόναλντ Τραμπ να καταστρέφει τα πάντα για ένα πείσμα.

Το ασπρόμαυρο δαντελένιο μαντιλάκι της Chanel πέφτει στο πάτωμα, μπροστά στο φόρεμα της ανοιξιάτικης συλλογής Chanel που διαφημίζει με μοναδικό τρόπο η κόρη του Τζόνι Ντεπ, Λίλι-Ρόουζ, με εξαιρετικές επιδόσεις επίσης στο Paddleboarding (κυρίως στα νερά της Πολυνησίας).

Η Λίλι-Ρόουζ, η οποία διατηρεί τη γραμμή της έχοντας κοντά της προσωπικό chef, σκέφτομαι ότι θα έδινε άριστα σε κάποιους έλληνες συναδέλφους του.

Οι κορυφαίοι συμπατριώτες μας «αστέρες της κουζίνας» έβγαλαν τον… άρτον τον επιούσιο (και όχι μόνο) δουλεύοντας αποκλειστικά στη διάρκεια των εορτών για πλούσιες οικογένειες που κατοικούν στα βόρεια προάστια. Και καλά οι σεφ!

Πληροφορήθηκα και για… μόνιμες νοσοκόμες που έκαναν ράπιντ τεστ στους καλεσμένους λίγο πριν από την είσοδό τους στις πολυτελείς βίλες.