Νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές δίνουν οι «Σχεδόν ενήλικες» της Μυρτώς Κοντοβά. Από απόψε και κάθε Πέμπτη στις 21.00 ο Αποστόλης, ο Θωμάς, η Νικόλ και ο Αλέξης έρχονται … ορεξάτοι στην συχνότητα του Mega και υπόσχονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές γέλιου.

Η σειρά πραγματεύεται τα προβλήματα της καθημερινότητας που όλοι έχουμε ζήσει την τελευταία δεκαετία. Οι 4 πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που έχουν επιβιώσει από την οικονομική κρίση, τα μνημόνια, τον αντικαπνιστικό νόμο και τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με την πανδημία του κορωνοϊού.

Είναι τις ελάχιστες σειρές μυθοπλασίας σήμερα που πραγματεύεται τη συνθήκη του κορωνοϊού, με τις ατάκες (και τις μάσκες) γύρω από το θέμα να δίνουν και να παίρνουν.

Άλλωστε πρόκειται για μια μικρογραφία της καθημερινότητας μας με τους τέσσερις πρωταγωνιστές να εκφράζουν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς που έχουμε όλοι, με αρκετή δόση χιούμορ, όπως μας έχει συνηθίσει η Μυρτώ Κοντοβά.

Από τις μεταξύ τους συζητήσεις, όπως και όλων μας με τους φίλους μας, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι καθημερινές τους ιστορίες γύρω από τον έρωτα και τη ζωή, σε μια κοινωνία που αλλάζει, μετασχηματίζεται και δίνει κάθε μέρα εξετάσεις επιβίωσης.

Άραγε θα καταφέρουν να σταθούν όρθιοι σε ό,τι απίστευτο τους συμβεί από́ εδώ και στο εξής; Τις απαντήσεις θα μας δίνουν κάθε Πέμπτη στις 21.00, στο Mega. Το δεύτερο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε έχει πολλή δράση, μυστήριο και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 

Επεισόδιο 2 

Προβλήματα ενηλίκων, στους «Σχεδόν Ενήλικες».

Ο Αποστόλης, για να τον συγχωρέσει η Στέλλα, καταστρέφει το εμπόρευμα. Ο Αλέξης μετά από πισωγυρίσματα και ανορθόδοξες μεθόδους, γνωρίζει την καινούρια σχέση της Δάφνης, τον Χρήστο, τον εργοδότη του Θωμά. Στο σπίτι του Θωμά γίνεται διάρρηξη. Λίγες μέρες μετά, δύο αστυνομικοί με ένταλμα σύλληψης ψάχνουν τη Νικόλ, που με την βοήθεια όλων ξεφεύγει. Η Αναστασία ανακαλύπτει και άλλες απάτες του Δημοσθένη και μαζί με τη Νικόλ αναζητούν στοιχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την υπόθεσή και τη ζωή του. Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουν πως κάποιος τους παρακολουθεί. Πόσο εύκολο είναι οι ήρωες να σταθούν όρθιοι σε ό,τι απίστευτο τους συμβεί από́ εδώ και στο εξής;

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου 

Παίζουν αλφαβητικά: Φωτεινή Αθερίδου, Μαριάννα Δημητρίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Χρήστος Κοντογεώργης, Εθέρ Μελισσουργού,  Νάνσυ Μπούκλη, Γιούλα Μπούνταλη,  Αλέξανδρος Μυλωνάς, Αντώνης Μυριαγκός, Χρήστος Σαπουντζής, Έλλη Σαχίνη, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελίζα Σκολίδη, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος  

Σενάριο & Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά

Σκηνοθεσία: Νίκος Labôt

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Μοσχοβίτης & Αχιλλέας Ξένος

Εκτέλεση Παραγωγής: FOSS PRODUCTIONS

 

«Σχεδόν ενήλικες»κάθε Πέμπτη στις 21.00 στο Mega

#SxedonEnilikes   

Ιnstagram: @sxedonenilikes_megatv