Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:00) τη Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague και θέλει να βγάλει αντίδραση, ψάχνοντας την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη το 2021.

Οι Πράσινοι γνωρίζουν ότι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο στην Euroleague και θέλουν να δείξουν ότι έχουν ακόμα σφυγμό απέναντι στη Βιλερμπάν.

Έπειτα από τρεις σερί ήττες στην Ευρώπη, η ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη βρίσκεται στην προτελευταία θέση, ισόβαθμη με τη γαλλική ομάδα (5-12).

Το Τριφύλλι θα παραταχθεί στο παρκέ του ΟΑΚΑ με μια σημαντική απουσία, καθώς ο Ιωάννης Παπαπέτρου αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ενώ από την πλευρά των Γάλλων, οι οποίοι στα προηγούμενα ματς έχασαν από ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές, θα απουσιάσουν οι Νουά και Χάουαρντ.

Όλα αυτά λίγο πριν φθάσει στην Αθήνα ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας, ο οποίος θα καθίσει τελευταία φορά στον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ, απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ.

Ο ισραηλινός τεχνικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε (15/1) στην Κωνσταντινούπολη.