Σπαράζουν καρδιές τα τελευταία λόγια νοσηλευτή που πέθανε από κορωνοϊό. Πρόκειται για το 20ο θύμα του ιού, στον κλάδο, ο οποίος εργαζόταν στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Δράμας.

Λίγο πριν εκπνεύσει, είχε γράψει σε ανάρτησή του : «Μου πήραν κορεσμό κι άρχισαν να λένε διάφορα μεταξύ τους…Πανικοβλήθηκα. Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα. Τελικά πήρα αέρια και είπαν 94 αλλά με ρινικό και επαναεισπνοής.. Έχω χάσει τις μέρες …προσευχηθείτε για μένα».

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε κάνει την ακόλουθη ανάρτηση: «Ο Θεός να σας έχει όλους καλά… Ο πνιγμός είναι μεγάλο βασανιστήριο…Μην τύχει σε κανέναν».

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ο 53χρονος νοσηλευτής διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με rapid test, στις 24 Νοεμβρίου.  Για μια εβδομάδα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Δράμας, ωστόσο όταν αποφασίστηκε η αποσυμφόρηση του νοσοκομείου από περιστατικά κορωνοϊού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για 45 ολόκληρες μέρες.

Νοσηλεύθηκε επί πολλές ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε.

Τα συλλυπητήριά του, στους οικείους του, εκφράζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, επαναφέροντας το αίτημα να χαρακτηριστεί το συμβάν ως εργατικό ατύχημα.