Καζάνι που… βράζει είναι ο ΠΑΟΚ με την οργή και την αγανάκτηση των οπαδών να ξεχειλίζει!

Οπαδοί των «ασπρόμαυρων» βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία πριν την αυριανή (10/1) αναμέτρηση της Τούμπας με τον Βόλο και τα… έψαλλαν στους παίκτες.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Δικεφάλου έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών, που βλέπουν την ομάδα τους στο -10 από τον Ολυμπιακό και την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Περίπου 100 οπαδοί των «ασπρόμαυρων» έδωσαν το παρών στην προπόνηση, εκφράζοντας την έντονη δυσφορία τους για την εικόνα και τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει νίκη μέσα στο 2021, με τους οπαδούς να «κράζουν» τους παίκτες για τις εμφανίσεις τους.

Στο επίκεντρο της κριτικής βρέθηκαν οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Όλαφ Ρέμπε, με τους οπαδούς να φωνάζουν συνθήματα τόσο κατά του 32χρονου παίκτη, όσο και του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

Οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» εξέφρασαν την στήριξη τους στον προπονητή της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, ωστόσο φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα τους σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα.