Ποιος αλήθεια μπορεί να «καταλάβει» αν σε επαύλεις των βορείων προαστίων έχει διοργανωθεί ένα μικρό ή και μεγαλύτερο gathering; Οι περισσότεροι έφθαναν με τα μικρά, φθηνά αυτοκίνητα του… κηπουρού.

Ακολουθούσαν οι bodyguards με τα προσωπικά τους αυτοκίνητα ή τα φορτηγάκια που μαζεύεις τα ξερά φύλλα του κήπου ή τα «εργαλεία» καθαρισμού πισίνας.

Λιγοστά φώτα στις βίλες που φρόντιζαν να κατεβάζουν ακόμα και το φως των προβολέων στους κήπους.

Στο εσωτερικό των σπιτιών η μουσική ακουγόταν χαμηλά. Ισως ήταν μία από αυτές τις λίγες φορές που αντί για μπουζουκλερί ακούστηκαν όπερες του Πουτσίνι, μουσικές από τα βαλς του Στράους και Μότσαρτ.

Η Θέκλα, η οποία έφθασε στην κατοικία των φίλων της στην Εκάλη με το κατσαριδάκι της αντί για το τελευταίο μοντέλο της Porche, είχε επιλέξει ένα μαύρο φόρεμα και αλυσίδες με πέρλες από την ανοιξιάτικη συλλογή της Chanel.

Οι βιτρίνες της boutique «Linea Piu» στην οδό Σέκερη στο Κολωνάκι, το μεσημέρι της Τρίτης, ελάχιστα μόλις εικοσιτετράωρα πριν από την Πρωτοχρονιά, παρουσίαζαν εικόνα που θύμιζε ανέμελα καλοκαίρια.

Η κολεξιόν Chanel για το 2021 ήταν πάνω στις κούκλες πίσω από τα τζάμια. Αργά το βράδυ, η ζάχαρη από τη βασιλόπιτα δημιούργησε ένα «λευκό στεφάνι» στο μεταξένιο φουστάνι…