Οι προβολείς είχαν σβήσει. Οι περισσότεροι από τους γείτονες έφθαναν στο πολυτελές mansion με τα πόδια για να μην κινήσουν υποψίες.

Τα ντελικάτα πέδιλα by Jimmy Choo και οι δωδεκάποντες Christian Louboutin γόβες είχαν τοποθετηθεί σε βελούδινα σακουλάκια. Οι κυρίες άλλαζαν τα αθλητικά (στο εσωτερικό του σπιτιού) με βραδινές κρυσταλλιζέ δημιουργίες.

Τα αστραφτερά πανάκριβα αυτοκίνητα ήταν εξαφανισμένα. Οι bodyguards των επιφανών καλεσμένων είχαν «κρυφτεί» στις κουζίνες, δίπλα στα εδέσματα, τη σαμπάνια και τη βασιλόπιτα.

H ακούραστη θεραπαινίς Καντελάρια αισθανόταν πανευτυχής όταν ανάμεσα στα κρεατικά με τις σάλτσες βατόμουρο, τους αστακούς τοποθετημένους σε ασημένιες πιατέλες, τους σολομούς και τα φουαγκρά, έβλεπες να απλώνεται… κάπου στον αέρα το στιβαρό χέρι ενός νεαρού σωματοφύλακα.

Η μεξικανικής καταγωγής γυναίκα του μόχθου αισθανόταν σαν τη… Γουίτνεϊ Χιούστον στην ταινία «The Bodyguard». Δίπλα ακριβώς στα ογκώδη, ιδιαίτερα κοφτερά μαχαίρια κουζίνας που κάποια έμοιαζαν με «σπαθιά» υπήρχε η νέα, πιο εξελιγμένη έκδοση του Κέβιν Κόστνερ.

Οι πιατέλες από τις κουζίνες «έφευγαν» με κατεύθυνση την τραπεζαρία. Ενα ακόμα private dinner το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς βρισκόταν σε εξέλιξη.

Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις γιορτινές ημέρες, ιδιαίτερα την παραμονή του νέου έτους, τα secret dinners ήταν πολλά. Απλά υπήρξαν προφυλάξεις. Ιδιωτικά, κρυφά δείπνα κυρίως στα βόρεια προάστια.

Τα χρυσά και κόκκινα χρώματα των Χριστουγέννων είχαν απλά αντικατασταθεί από αυτά της πλατίνας και του μπλε της νύχτας…