Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (Τετάρτη 19:30, novasports1HD), με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής να αλλάζει κατά τι τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να έχει ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να επιλεγεί να μείνει εκτός αποστολής, ώστε να μην επιβαρυνθεί ενόψει του πολύ δύσκολου προγράμματος που έχει μπροστά του η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών αναμένεται να κάνει εξετάσεις, στις οποίες θα φανεί εάν υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς αποφάσισε να πάρει κανονικά στην αποστολή και τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, για τον οποίον ο ίδιος παραδέχτηκε πως θέλει να βρει την ευκαιρία να του δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Μάξι Λοβέρα και Ούγκο Κάιπερς, κάτι που δείχνει ότι δύσκολα το μέλλον τους θα είναι συνυφασμένο με εκείνο του Ολυμπιακού.

Στην Αθήνα θα μείνει και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, με σκοπό να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Πάντως, είναι σαφές ότι ο πορτογάλος τεχνικός σέβεται πολύ τους Αρκάδες, και γι’ αυτόν το λόγο αποφάσισε να μην εκτίσει κάποιος από τους τιμωρημένους παίκτες του την ποινή του στην Τρίπολη.

Έτσι, ο Ρούμπεν Σεμέδο (4 κίτρινες) θα εκτίσει κόντρα στον Παναιτωλικό (9/1) και ο Ουσεϊνού Μπα στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/1).

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής 23 ποδοσφαιριστές:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Σουντανί, Ελ Αραμπί.