Η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς παραμένει ζωντανή σύμφωνα με  ανακοίνωση εκπροσώπου της στο περιοδικό Variety. H είδηση ότι η πρώην «Αγγελος του Τσάρλι» άφησε την περασμένη Κυριακή την τελευταία πνοή της στο νοσοκομείο Cedars Sinai του Λος Αντζελες, ήταν λανθασμένη. Τον θάνατο της ηθοποιού είχε ανακοινώσει στα ΜΜΕ ο σύντροφός της Λανς Ο’ Μπράιαν.

Ωστόσο, την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι η Ρόμπερτς εξακολουθεί να είναι ζωντανή αν και σε «κρίσιμη κατάσταση» και διασωληνωμένη. Η Ρόμπερτς είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 24 Δεκεμβρίου έχοντας καταρρεύσει κοντά στο σπίτι της στο Λος Αντζελες ενώ έβγαζε βόλτα τα σκυλιά της.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πώς ακριβώς το λάθος συνέβη, αυτή την περίοδο τα νοσοκομεία στη Νότια Καλιφόρνια λειτουργούν υπό ακραία πίεση λόγω υπερβολικής νοσηλείας για τη νόσο COVID-19. Μεταξύ 25 Δεκεμβρίου και 28 Δεκεμβρίου, δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια στην περιοχή που περιλαμβάνει το Cedars Sinai και η πλειονότητα των κρεβατιών ήταν γεμάτη με ασθενείς με COVID.