Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το θάνατο της 38χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα στα Βίλια, φέρει στο φως της δημοσιότητας ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Το νέο στοιχείο, που αποκαλύπτει το MEGA, για την εξαφάνιση της 38χρονης Κινέζας το μεσημέρι της 17ης Οκτωβρίου είναι πως στίγμα του κινητού της τηλεφώνου εντοπίστηκε μια μέρα μετά την εξαφάνισή της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βρέθηκε στίγμα για τελευταία φορά στις 4 τα ξημερώματα, μια μέρα μετά την εξαφάνισή της, στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από το κινητό της άτυχης γυναίκας πραγματοποίησε κλήση προς άγνωστο άτομο και έκτοτε τα ίχνη της χάνονται.

Κλειδί είναι οι καταθέσεις έξι ατόμων με τα οποία συζούσε. Ενώ αναζητείται το ποιο ήταν το επάγγελμά της.

Πολλά ερωτηματικά

Ποιοι ήταν οι άνθρωποι που γνώριζαν και συναναστρέφονταν την 38χρονη γυναίκα; Ποιον ενόχλησε και θέλησε να τη σκοτώσει με έναν τέτοιο τρόπο; Ήταν μπλεγμένη σε παράνομα κυκλώματα που την έβγαλαν από τη μέση;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία αναζητούν απαντήσεις οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής. Άλλωστε ο τρόπος που βρέθηκε νεκρή, δεν είναι και πολύ συνηθισμένος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς, εξήγησε ότι «ένα τέτοιο περιστατικό δεν είναι σύνηθες, καθόλου σύνηθες δεν είναι και ιδίως ο τρόπος που έγινε δηλαδή ότι ήταν όλο το σώμα ολόκληρο, χωμένο μέσα σε μια βαλίτσα».

Γιατί σκότωσαν την 38χρονη και την έβαλαν αμέσως στη βαλίτσα;

Η βαλίτσα έχει ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη ή των δραστών οι οποίοι έδρασαν χωρίς να αφήσουν τον χρόνο να περάσει.

«Απ᾽ ότι είδαμε ήταν σε στάση εμβρύου σχεδόν, δηλαδή διπλωμένα τα πόδια και το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια, σε μια βαλίτσα. Αυτό για να γίνει, συνήθως γίνεται άμεσα μετά το θάνατο γιατί αλλιώς λόγω πτωματικής ακαμψίας είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογρηάς.