Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος στην επικράτηση των Μπακς επί των Μπουλς, με 29 πόντους και γεμάτα στατιστικά.

Ο έλληνας διεθνής τόνισε μετά το παιχνίδι ότι απολαμβάνει να παίζει με την ομάδα του και ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε άμυνα, αφού ξέρει πώς να συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Το παιχνίδι μου είναι λιγότερο επίμονο. Είμαι ανταγωνιστικός και προσπαθώ να σκοράρω απέναντι σε όλους. Αλλά στο τέλος της ημέρας μετρά η νίκη και το να βάλεις στο παιχνίδι τους συμπαίκτες σου. Να θυσιαστείς γι’ αυτούς.

Πλέον βλέπω πολλά κορμιά μπροστά μου, βλέπω την άμυνα να προσαρμόζεται πάνω μου. Θέλω να μπαίνω στη ρακέτα, να νιώθω το παιχνίδι. Αλλά οι συμπαίκτες μου είναι ανοιχτοί και θέλω να τους βρίσκω. Όπου και αν κοιτάξω υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βάλουν τρίποντα. Αισθάνομαι άνετα είτε παίζω με το βασικό κορμό είτε με τους αναπληρωματικούς.

Αισθάνομαι καλά που είμαστε ένας οργανισμός που θέλει να κερδίζει. Και το γεγονός ότι οι συμπαίκτες μου το διασκεδάζουν. Μολονότι κερδίζουμε ένα ματς με 30 πόντους διαφορά, τρίτη φορά φέτος, θέλουμε και άλλο.

Η Λίγκα κάνει καλή δουλειά για να μας προστατέψει. Είμαστε ενήλικες και πρέπει να προσέχουμε. Πρέπει να προσέχουμε ο ένας τον άλλον, γιατί ό,τι και να κάνουμε μπορεί να βλάψει την ομάδα και την οικογένειά μας. Πρέπει να κάνουμε υπομονή, σε δύο, τρεις, τέσσερις μήνες όλο αυτό θα έχει τελειώσει».