Τις καθημερινές επαφές και τον κύκλο γνωριμιών της γυναίκας που βρέθηκε σε βαλίτσα στα Βίλια Αττικής αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ασχολούνται με την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ποιοι ήταν οι άνθρωποι που γνώριζαν και συναναστρέφονταν την 38χρονη γυναίκα; Ποιον ενόχλησε και θέλησε να τη σκοτώσει με έναν τέτοιο τρόπο; Ήταν μπλεγμένη σε παράνομα κυκλώματα που την έβγαλαν από τη μέση;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία αναζητούν απαντήσεις οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής. Άλλωστε ο τρόπος που βρέθηκε νεκρή, δεν είναι και πολύ συνηθισμένος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς, εξήγησε ότι «ένα τέτοιο περιστατικό δεν είναι σύνηθες, καθόλου σύνηθες δεν είναι και ιδίως ο τρόπος που έγινε δηλαδή ότι ήταν όλο το σώμα ολόκληρο, χωμένο μέσα σε μια βαλίτσα».

Γιατί σκότωσαν την 38χρονη και την έβαλαν αμέσως στη βαλίτσα;

Η βαλίτσα έχει ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη ή των δραστών οι οποίοι έδρασαν χωρίς να αφήσουν τον χρόνο να περάσει.

«Απ᾽ ότι είδαμε ήταν σε στάση εμβρύου σχεδόν, δηλαδή διπλωμένα τα πόδια και το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια, σε μια βαλίτσα. Αυτό για να γίνει, συνήθως γίνεται άμεσα μετά το θάνατο γιατί αλλιώς λόγω πτωματικής ακαμψίας είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογρηάς.

Αναζητούν το δρομολόγιο μέχρι τα Βίλια και το σημείο της δολοφονίας

Οι αστυνομικοί αναζητούν το δρομολόγιο του δράστη μέχρι να φτάσει στην ερημική περιοχή των Βιλίων. Επίσης, ψάχνουν το σημείο που σκότωσαν την 38χρονη Κινέζα. Ήταν κάποιο μέρος που σύχναζε ή μήπως η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να αντιδράσει;

«Η τοξικολογική θα μας δείξει αν την είχαν καταστήσει ανίκανη να αντιδράσει, αν είχε πάρει κάτι ή αν της είχαν δώσει κάτι. Αυτό από την τοξικολογική νομίζουμε ότι θα φανεί» πρόσθεσε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς.

Άγνωστος παραμένει ο ακριβής χρόνος θανάτου καθώς η βαλίτσα ήταν αεροστεγώς κλεισμένη και εκτεθειμένη σε χαμηλές θερμοκρασίες. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων ενώ καταθέσεις θα δώσει το συγγενικό και επαγγελματικό της περιβάλλον.