Με τα χρώματα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός μπακ το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς ανακοινώθηκε και επίσημα από τους πρωταθλητές Ελλάδας και στη συνέχεια ανέβασε το πρώτο του μήνυμα στα social media ως παίκτης των Πειραιωτών.

Στην ανάρτηση που έκανε στo instagram εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θα δίνει σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό του εαυτό. Τέλος, αποχαιρέτησε την Πάσος Φερέιρα και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του πορτογαλικού συλλόγου για τον τρόπο που του φέρθηκαν τον ενάμιση χρόνο που έμεινε στην ομάδα τους.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε στα αγγλικά, ενώ στη συνέχεια έγραψε στα πορτογαλικά: «Μια ξεχωριστή λέξη για την Πάσος Φερέιρα, για τον τρόπο που μου φέρθηκε από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, θα είμαι πάντα ευγνώμων».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oleg (@oleg.ri)