Μια πολύ σημαντική της καριέρας του θυμήθηκε ο Αντώνης Ρέμος στο εορταστικό πρόγραμμα του MEGA.

«Καλησπέρα σε όλους. Είμαστε λίγες στιγμές πριν αλλάξει αυτός ο χρόνος που μας επιφύλαξε στιγμές δύσκολες αλλά και καλές. Θέλω να πάμε όμως πρώτα σε μια στιγμή δική μου πολύ αγαπημένη που έμελλε να γράψει τη δική της ιστορία στην καριέρα μου. Θα σας πάω κάποια χρόνια πίσω τότε που αυτός ο άνθρωπος με πήρε από το χέρι και με παρουσίασε σε όλη την Ελλάδα» είπε ο Αντώνης Ρέμος λίγο εμφανιστεί ένα συλλεκτικό πλάνο με τον ίδιο δίπλα στην Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή «Μπράβο» το 1995.

Η παρουσιάστρια από τη συχνότητα του ΜEGA και στο πλαίσιο της θρυλικής εκπομπής «Μπράβο» παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό τον Αντώνη Ρέμο και μάλιστα τραγούδησε μαζί του το τραγούδι «Είχα που λες».

Φανερά συγκινημένος ο ερμηνευτής μόλις τελείωσε το βίντεο φώναξε την μοναδική Ρούλα Κορομηλά στη σκηνή και της τραγούδησε το ίδιο τραγούδι που οι στίχοι του έχουν ιδιαίτερο νόημα.

«Κι είχα που λες να σε δώ κάτι χρόνια /
κι ήρθες εχθές ξαφνικά σαν τα χιόνια»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. αυτή η Πρωτοχρονιά είναι ιδιαίτερη γιατί την περιμένουμε πώς και πώς. Περιμένουμε το 2021 να είναι πιο φιλικό μαζί μας. Να τα ξεχάσουμε όλα και να συνεχίσουμε κανονικά στη ζωή μας. Να βρούμε τα πατήματά μας πού τα έχουμε χάσει. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ένας άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην τραγουδάει τα τραγούδια σου» ανέφερε η Ρούλα Κορομηλά απευθυνόμενη στον Αντώνη Ρέμο.