Ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά είναι οι οικοδεσπότες του μοναδικού εορταστικού πάρτι που ξεκίνησε στο MEGA.

Στο τελευταίο «Σπίτι με το MEGA» ο Αντώνης Ρέμος και οι λαμπεροί καλεσμένοι του θα υποδεχθούν το 2021 με μια καρδιά γεμάτη αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία.

Το ιδιαίτερο πρόγραμμα που ετοίμασε το MEGA για αυτή την διαφορετική παραμονή πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει τραγούδια του Ρέμου που έχουμε όλοι αγαπήσει, μοναδικές συναντήσεις με εκλεκτούς φίλους και πολλές εκπλήξεις. Η Ρούλα Κορομηλά, συνοδοιπόρος στο μουσικό αυτό ταξίδι σφραγίζει με τη διαχρονική της παρουσία και το κέφι της τη βραδιά και καλωσορίζει αγαπημένους φίλους.

«Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που μετράμε. Μετράμε αντίστροφα. Μετράμε πληγές. Μετράμε ανθρώπους που χάσαμε, αλλά μετράμε και φίλους. Μετράμε συναντήσεις που κάναμε και δεν κάναμε. Μετράμε στις αποστάσεις, τις ώρες και τις στιγμές. Μέχρι να συναντηθούμε με αυτούς που αγαπάμε. Ήταν, είναι η χρόνια που πήραμε αποφάσεις. Μόλις ανοίξουμε θα χαρώ κάθε ανάσα. Κάθε βήμα, κάθε αγκαλιά. και θα σου πω ‘μου έλειψες’ και ‘σ’ αγαπώ’, αλλά ίσως να μην ακουστεί από τις αγκαλιές μας. Σαν να κρατήσαμε όλοι την αναπνοή μας το 2020. Βουτήξαμε στα βαθιά και τώρα ετοιμαζόμαστε να βγούμε. Όλοι λυγίσαμε, κλάψαμε, αλλά όλοι από κάπου κρατηθήκαμε. Όλοι κάποια μάτια είδαμε.  Κρατήσαμε γερά. Και χαμογελάσαμε. Κάθε κλείσιμο φέρνει και ένα άνοιγμα για να ξεπροβάλλει ο καλός μας εαυτός. Μια χρονιά φεύγει, μια νέα έρχεται. Και είμαστε εδώ για να την υποδεχτούμε με μια καρδιά γεμάτη αγάπη και ελπίδα για όλους. Γιατί τελικά η ζωή μας είναι στιγμές. Στιγμές. Ίσως πιο σημαντικές και από τον ίδιο τον χρόνο».

Με αυτά τα λόγια ο αγαπημένος ερμηνευτής ξεκίνησε αυτή τη μαγική βραδιά και ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει – τι άλλο;- το «Είναι στιγμές».

Το αγαπημένο κομμάτι «Είναι στιγμές» σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Βάγιας Καλαϊτζή έγινε μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες κι όλας μέρες κυκλοφορίας του.

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο δίσκο «Κλειστά τα στόματα» του 2011, ωστόσο κυκλοφόρησε σε premium έκδοση λίγους μήνες από το δίσκο. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί το ξεχώρισαν αμέσως και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το τραγούδι έγινε κλασικό.