«Η αναζήτηση της 38χρονης Lin Qiu Yun δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της, η οποία εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην περιοχή Βίλια Αττικής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφορικά με τη σορό γυναίκας που βρέθηκε σε βαλίτσα.

«Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020, από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και στις 24.10.2020 προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο» συμπληρώνει η ανακοίνωση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Lin Qiu Yun και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στο ΑΤ Ομονοίας και έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν, μέχρι που εντοπίστηκε τυχαία από περαστικό κυνηγό την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα φορούσε μόνο το εσώρουχό του, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά στα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναφορικά με την ψυχοσύνθεση του δράστη, για τον οποίο θα ερευνηθεί εάν ανήκει ακόμα και στο οικογενειακό περιβάλλον της 38χρονης.

Τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που μελετούν τον φάκελο της υπόθεσης εκτιμούν ότι ο δράστης πέταξε στο συγκεκριμένο σημείο τη βαλίτσα με την άτυχη γυναίκα προκειμένου να κερδίσει χρόνο για να καλύψει τα ίχνη του.

Σημειώνεται ότι βρέθηκε τυχαία από διερχόμενο κυνηγό, 200 μέτρα μέσα σε δασώδη περιοχή.