Δώρα στους τροχονόμους από την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη και ευχές στους τροχονόμους

Δώρα σε τροχονόμους, οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία ρύθμισης της κυκλοφορίας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προσέφερε συμβολικά σήμερα (31 Δεκεμβρίου 2020) η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

O Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου, μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στο Σύνταγμα, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Γεώργιο Γιάννινα και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Αστυνομικό Διευθυντή Σπυρίδωνα Λάσκο.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Παναγιώτη Ντζιοβάρα και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Παναγιώτη Κολλίντζα προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στην Κηφισιά. Επίσης, δώρο προσέφερε και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γεώργιος Θωμάκος.

Στον Πειραιά, τα δώρα προσέφερε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, συνοδευόμενη από τον Προϊστάμενο του Κλάδου Ασφαλείας, Υποστράτηγο Γεώργιο Καστάνη και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχο Πρωτοσίλαο Κωστάζο.

Τα δώρα στη Γλυφάδα προσέφεραν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Λάζαρος Ελευθεριάδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk