Ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά προσκαλούν όλους τους τηλεθεατές σε ένα ξεχωριστό πάρτι απόψε στις 21:50 στο MEGA για να καλωσορίσουμε το 2021 με μία καρδιά γεμάτη αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία.

Λίγες ώρες πριν την προβολή της εκπομπής μπορείτε να ακούσετε το μουσικό απόσπασμα με τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο να ερμηνεύει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Όταν Σε Ρωτήσανε» σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Νίκου Μωραΐτη.

Αυτή την ιδιαίτερη για όλους μας Πρωτοχρονιά, ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί, μοναδικές συναντήσεις με εκλεκτούς φίλους και πολλές εκπλήξεις.

Καλεσμένος και ο Κώστας Μακεδόνας που μαζί με τον Αντώνη Ρέμο θα ερμηνεύσουν κλασικά και αγαπημένα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία! Στην παρέα τους και η Στεφανία Ρίζου.

Από αυτό το ρεβεγιόν δε θα λείψει κανείς. Παρέα θα ευχηθούμε το 2021 να είναι μια χρονιά καλύτερη, πιο αισιόδοξη και ελπιδοφόρα αφού αυτή που αποχαιρετάμε είχε «…στιγμές που η αλήθεια έμοιαζε ψέμα».