Γαργαλιάνος : Ενθαρρυντικά τα εμβόλια αλλά προσοχή μέχρι να αποκτήσουμε ανοσία

Προσοχή μέχρι να εμβολιαστεί το 70% της Ελλάδας, όποτε και θα πετύχουμε την πολυπόθητη ανοσία της αγέλης, συνέστησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Παναγιώτης Γαργαλιάνος – Κακολύρης, κατά τη διάρκεια της σημερινής -τελευταίας για το 2020- ενημέρωσης για τον κοροναϊό

Προσοχή μέχρι να εμβολιαστεί το 70% της Ελλάδας, όποτε και θα πετύχουμε την πολυπόθητη ανοσία της αγέλης, συνέστησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Παναγιώτης Γαργαλιάνος – Κακολύρης, κατά τη διάρκεια της σημερινής -τελευταίας για το 2020- ενημέρωσης για τον κοροναϊό.

Παίρνοντας τον λόγο από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλιας, ο Πρόεδρος της επιτροπής Λοιμώξεων κ. Γαργαλιάνος είπε ότι από τη μια έχουμε εμβόλια και αυτό είναι ενθαρρυντικό μήνυμα αλλά μέχρι να πετύχουμε τον στόχο της συλλογικής ανοσίας του 70% θα πρέπει να έχουμε το νου μας και να κινούμαστε με σύνεση και τηρώντας τα μέτρα.

Ο ιός δεν συγχωρεί και κινείται ταχύτατα και διασπείρεται γρήγορα, είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, έστειλε και ένα μήνυμα αισιοδοξίας υπογραμμίζοντας πως πλέον είναι ορατό το ξέφωτο και πως η κατάσταση θα είναι καλύτερη το νέο έτος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk