O κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι λύνει σιγά-σιγά το παπιγιόν από το χειροποίητο tuxedo που του είχε ετοιμάσει ο αγαπημένος του μετρ στη Saville Row.

Ο επιφανής συλλέκτης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα προχώρησε σε θεαματικές αγορές έργων τέχνης μέσω Διαδικτύου (ξοδεύοντας πραγματικά απίθανα ποσά), επισήμανε ότι το tuxedo του ανήκει στην περυσινή κολεξιόν του οίκου ο οποίος δεσπόζει στον λονδρέζικο δρόμο, γνωστό για τα μαγαζιά με τα πολύτιμα ανδρικά κοστούμια.

Η παγκόσμια πανδημία και τα απανωτά lockdowns μετά τις άστοχες κινήσεις του Μπόρις Τζόνσον τον είχαν κρατήσει μακριά από τη Γηραιά Αλβιώνα. Τώρα όλα τα trendy spots είναι κλειστά.

Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι είχε συνηθίσει να περνάει τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο, σε κάποιο από τα εστιατόρια μέσα στο αγαπημένο του members club Annabel’s (έχοντας βολτάρει το μεσημέρι από το Georges στη Mount Street) και αργότερα να ταξιδεύει με προορισμό τις Ελβετικές Αλπεις.

Ο μεγαλοεφοπλιστής μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης, ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο St. Moritz, τηλεφωνεί για να μας μεταφέρει τα τελευταία νέα.

Αγγίζω με τις άκρες των δακτύλων μου όλα αυτά τα εντυπωσιακά και μοναδικά που δημιούργησε το ανθοπωλείο Drizos, το πιο chic στην πόλη, για τη βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων.

Ειδικά για τη μικρή γιορτή στο mansion «Ορτανσία», πάνω, ψηλά στις βουνοκορφές της Εκάλης.