Μαραντόνα
Το Χέρι του Θεού

Η πολυτάραχη και γεμάτη ανατροπές ζωή του θεού της μπάλας.

Η διαδρομή του θρύλου του ποδοσφαίρου που αποτέλεσε είδωλο για εκατομμύρια φιλάθλους.

Από τις παραγκουπόλεις του Μπουένος Άιρες έως την κορυφή του ποδοσφαιρικού Ολύμπου και από τον έκλυτο βίο μέχρι και την ανάληψη της θέσης του προπονητή της ομάδας της Αργεντινής.

Το «Χέρι του Θεού» –το βιβλίο που αποκήρυξε ο ίδιος ο Μαραντόνα– αποτελεί ένα συναρπαστικό και καλά τεκμηριωμένο χρονικό του μεγαλύτερου θρύλου που ανέδειξε ποτέ το ποδόσφαιρο.

Από τις παραγκουπόλεις του Μπουένος Άιρες έως την κορυφή του ποδοσφαιρικού Ολύμπου και κατόπιν ξανά από τον πάτο του δυσώδους τέλματος των ναρκωτικών και του έκλυτου βίου και από τους κόλπους της Καμόρας μέχρι και την ανάληψη της θέσης του προπονητή της ομάδας της Αργεντινής το 2008 o συγγραφέας ξετυλίγει το νήμα της πολυτάραχης και γεμάτης ανατροπές ζωής του θεού της μπάλας.

Το βιβλίο δεν εστιάζει μόνο στη ποδοσφαιρική μεγαλοφυΐα του παίκτη που θεωρείται ο κορυφαίος δαμαστής της στρογγυλής θεάς, αλλά και στις κοινωνικές συνθήκες και τα οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους και λαοφιλείς ανθρώπους του πλανήτη.

Στα περίπτερα μόνο με €4,25!
Μην το χάσετε!