Βήμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας χαρακτήρισε την έναρξη των εμβολιασμών ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι η πανδημία και οι κίνδυνοι που απορρέουν από αυτήν είναι ακόμα παρόντες.

Μακρύς δρόμος

Παράλληλα ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι απαιτείται σχέδιο χωρίς τα λάθη και τις καθυστερήσεις του προηγούμενου διαστήματος καθώς μέχρι το τέλος της πανδημίας «έχουμε ακόμη μακρύ δρόμο μπροστά μας».

Σε αυτό το πλαίσιο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι στο επίκεντρο των εμβολιασμών πρέπει να είναι οι πολίτες και οι ευπαθείς ομάδες ενώ επανέλαβε ότι η Φώφη Γεννηματά θα εμβολιαστεί στις 4 Ιανουαρίου.

Σχέδιο χωρίς λάθη και καθυστερήσεις

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους εμβολιασμούς, ο Παύλος Χρηστίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε:

«Η πανδημία είναι ακόμα εδώ, οι κίνδυνοι είναι ακόμα παρόντες, η έναρξη, όμως, των εμβολιασμών είναι ένα μεγάλο βήμα για την αντιμετώπισή της. Έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο μπροστά μας και απαιτείται σχέδιο, χωρίς τα λάθη και τις καθυστερήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Οι πολίτες και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να είναι στο επίκεντρο των εμβολιασμών. Η Φώφη Γεννηματά πήρε πολλές πρωτοβουλίες για το ασφαλές άνοιγμα και θα εμβολιαστεί στις 4 Ιανουαρίου».