Οσο και αν, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αναψυχής, το ζητούμενο είναι ένα ωραίο, καθαρό, άνετο και ζεστό (για τους μήνες του χειμώνα) δωμάτιο ξενοδοχείου, υπάρχουν και εκείνοι που επιθυμούν το αντίθετο. Ενα δωμάτιο παγωμένο από πάνω ως κάτω, το οποίο βγαίνει, θαρρείς, από το «Frozen» της Ντίσνεϊ.

Και όμως, λειτουργούν και τέτοιοι είδους ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, καταλύματα τα οποία παρέχουν αυτού του είδους τα… κατεψυγμένα δωμάτια: Αλλα είναι φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από πάγο, άλλα είναι ιγκλού ή καμπίνες φτιαγμένες από γυαλί, οι οποίες σου επιτρέπουν να απολαύσεις σε όλο του το μεγαλείο τον χειμώνα έξω από τα παράθυρά σου.

Αναφερόμαστε βεβαίως στα ειδικά ξενοδοχεία που κάθε χρόνο χτίζονται από πάγο ή που λειτουργούν σε περιοχές με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στις εσχατιές του πλανήτη.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Κοσμάς Βίδος μάς ταξιδεύει σε μερικά από τα ωραιότερα και πολυτελέστερα, σε ένα οδοιπορικό σε τόπους μακρινούς, με πολύ κρύο αλλά και με πολλή ομορφιά! Αυτές τις γιορτινές μέρες οι αποδράσεις (έστω του μυαλού) επιβάλλονται!

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή με το «Βήμα της Κυριακής