Στις 14 Δεκεμβρίου ανέβασε ένα σύντομο βίντεο στον λογαριασμό της στο Ιnstagram. Γνωστή για την ευλυγισία της, εκτελούσε μια εντυπωσιακή «ρόδα». Μόλις προσγειωνόταν στο έδαφος χαμογελούσε και έκανε το σήμα της νίκης.

Η Ελισάβετ Αβραμίδου (aka Elli AvrRam) είχε κάθε λόγο να γιορτάζει, καθώς εκείνη την ημέρα ο λογαριασμός της στο Instagram έφθανε τους 4 εκατ. ακολούθους.

H ίδια αποτελεί ένα από τα μεγάλα ανερχόμενα αστέρια του Μπόλιγουντ. Συμμετέχει στις πιο προσεγμένες παραγωγές της Ινδίας, περπατάει στο κόκκινο χαλί δίπλα σε ηθοποιούς όπως η Ντιπίκα Παντούκον και η Αϊσουάρια Ράι Μπατσάν και κερδίζει συνεχώς διακρίσεις – πέρυσι, στα SOL Lions Gold Awards, αναγνωρίστηκε ως η πιο χαρισματική περφόρμερ της χρονιάς, ενώ η εθνική σταρ της Ινδίας, η θρυλική ηθοποιός Rekha, της εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη δουλειά της.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Ερη Βαρδάκη συνομιλεί μαζί της για την καριέρα της, τη ζωή της στην Ινδία, αλλά και την αγάπη της για την Ελλάδα.

Γιατί η χώρα μας βρίσκεται βαθιά μέσα στην καρδιά της. Η καταγωγή της είναι από το χωριό Πρόχωμα, κοντά στη Θεσσαλονίκη: «Το όνειρό μας με τον αδελφό μου είναι να ζήσουμε κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Φέρει κάτι το μαγικό. Εχει πάθος, έχει ρυθμό, έχει ιστορία» αναφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή με το «Βήμα της Κυριακής»