εγΣτην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η κ. Ματίνα Παγώνη πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών για τα διαφορετικά Χριστούγεννα του 2020.

Η κ. Παγώνη έκανε λόγο για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία και τόνισε ότι τους ασθενείς δεν τους απασχολούν τα ρεβεγιόν. Το σημαντικό είναι να γίνουν καλά και να μπορέσουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, είπε, ευχόμενη σε όλους περαστικά.

Όλοι θέλουμε να περάσουμε όμορφα, οικογενειακά και με τους φίλους μας στα ρεβεγιόν αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες, σημείωσε.

Συγκλονιστικό είναι στο μεταξύ το μήνυμα στην κάμερα του MEGA μιας ασθενούς με κοροναϊό μέσα από το νοσοκομείο που με δυσκολία στην ομιλία στέλνει τις ευχές της και μήνυμα προς όλους να είναι προσεκτικοί.

«Πρόκειται για το πιο συγκλονιστικό μήνυμα της ημέρας» σχολίασε η κ. Παγώνη εκφράζοντας την ελπίδα ακόμη και οι αρνητές να πειστούν για τον κοροναϊό βλέποντας αυτό το βίντεο.

«Νόσησαν και διασωληνώθηκαν νέοι άνθρωποι» είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια εξήγησε ποιες είναι οι παραμετροι που θα δώσουν το «σήμα» για να ανοίξουν σχολεία, μαγαζιά και γενικά για το πώς θα προχωρήσει η ζωή μετά τις 7 Ιανουαρίου.

«Δεν μπορεί κανείς να πει αν θα ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου», υπογράμμισε.

Η ίδια τόνισε ότι θα εμβιολιαστεί για τον covid όταν έρθουν τα εμβόλια στο «Γεννηματάς».