Στο Κερατσίνι βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μοιράζοντας φαγητά και δώρα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, στο πλαίσιο σχετικής δράσης της ταβέρνας «Κρητικός».

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας καθημερινά εκτός Τρίτης, μοιράζει δωρεάν φαγητό.

«Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκεφθηκε ο Πρωθυπουργος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιράσαμε φαγητό, δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη!! Τον ευχαριστούμε πολύ!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!!», έγραψε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με πλήθος φωτογραφιών.

Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκεφθηκε ο Πρωθυπουργος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ηρθε, έκατσε μαζί μας,…

Δημοσιεύτηκε από Ταβέρνα »Ο Κρητικός» στις Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020

«Μαθήματα ανθρωπιάς»

«Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς τυμπανοκρουσίες, σε μια πράξη ανθρωπιάς επισκέφθηκε το Κερατσινι και την ταβέρνα ο «Κρητικός». Ένα εστιατόριο που παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς, μοιράζοντας εκατοντάδες μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Τίμησε με την παρουσία του τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Καρκανοραχάκη για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία αλλά και την περιφέρεια μας που δίνει καθημερινά αγώνα αξιοπρέπειας», αναφέρει σε ανάρτησή του για τη δράση αλληλεγγύης του πρωθυπουργού ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς τυμπανοκρουσίες, σε μια πράξη ανθρωπιάς επισκέφθηκε το Κερατσινι και την…

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Markopoulos στις Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020

Δείτε φωτογραφίες