Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση ανάλογη του περιεχομένου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ κατά του Ολυμπιακού. Ουδεμία έκπληξη. Το επίπεδο της ρητορικής είναι απολύτως ανάλογο. Ταυτόσημο. Κι αν κάποιος περίμενε απάντηση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό; «Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ είναι ανάξια επίσημης απάντησης», ανέφεραν με νόημα η Ερυθρόλευκοι.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σχολίασαν την ανακοίνωση του Δικεφάλου του Βορρά ξεκαθαρίζοντας ότι είναι ανάξια επίσημης τοποθέτησης και τόνισαν ότι «η λέξη γελοιότητα που χρησιμοποιείται στην πρώτη πρόταση της ανακοίνωσης του ΠΑΟΚ είναι η μόνη που μπορεί να χαρακτηρίσει το περιεχόμενο των όσων αναφέρει».

Ακόμα, στον Ολυμπιακό υπογράμμισαν ότι «ο… αυτοπροσδιορισμός του ΠΑΟΚ ως εφιάλτη» των Πειραιωτών προκαλεί τουλάχιστον γέλιο, ενώ αναρωτιούνται «Σε ποιο άθλημα ακριβώς αποτελεί εφιάλτη το σωματείο της Θεσσαλονίκης; Στο ποδόσφαιρο; Στο μπάσκετ; Σε κάποιο από τα υπόλοιπα αθλήματα;»

Κλείνοντας, από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκαν στην επίθεση που δέχτηκαν και στην τεράστια διαφορά που έχουν οι δυο ομάδες λέγοντας:

«Ήσασταν, είστε και θα είστε διαχρονικά πολύ πίσω από τον Ολυμπιακό, σε απόσταση που δεν μπορείτε να καλύψετε και σε μέγεθος πολύ μικρό για να συγκριθείτε μαζί του. Αν σας αρέσει ο χαρακτήρας και ο ρόλος του Εφιάλτη, κρατήστε τον για τους λόγους που τον κατέστησαν ιστορικά παγκοσμίως γνωστό».