Ο 52χρονος Στέφανος Στεφανου γύρισε σπίτι του νικητής. Πάλεψε 42 ολόκληρες ημέρες με τον κοροναϊό στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Και χθες επέστρεψε κοντά στην γυναίκα και του δυο του παιδιά να κρατήσει την υπόσχεσή του. Να βάλει εκείνος το αστέρι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στις 8 Νοεμβρίου ο Στέφανος Στεφάνου, μεταφέρθηκε με βαριά συμπτώματα κοροναϊού με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σωτηρία. Ολομόναχος και φοβισμένος.  Δύο ημέρες μετά διασωληνώθηκε.

Φύλακας άγγελος του η Ιλιά, μια νοσηλεύτρια που του κρατούσε το χέρι στην εντατική του νοσοκομείου και του έλεγε πως θα βγει νικητής.

Ο Στέφανος Στεφάνου ήταν ο ασθενής Νο 3 για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία». Έπειτα από 42 μέρες υγιής και τρισευτιχισμένος επέστρεψε στο σπίτι του.

Η σύζυγός του καθημερινά στη μια το μεσημέρι ενημερωνόταν από το προσωπικό του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του.

Covid free πια και 16 κιλά πιο αδύνατος, ο κ. Στεφάνου ευχαριστεί το προσωπικό της κλινικής αναπνευστικής ανεπάρκειας του «Σωτηρία» που τον κράτησε στη ζωή.