Για το ξεχωριστό μουσικό ρεβεγιόν που έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του MEGA το βράδυ της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου στις 22:00, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η σπουδαία τραγουδίστρια θα μας συνεπάρει με τις ερμηνείες της, σε ένα πρόγραμμα – έκπληξη ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες της λαμπρής της πορείας, που αγαπήθηκαν όσο λίγες από το κοινό, μίλησε για τα προβλήματα που δημιούργησε τόσο για τους καλλιτέχνες, όσο και για το κοινό ο κορωνοϊός, με την απουσία της μουσικής «η οποία θεραπεύει».

«Για όλους μας η μουσική είναι παρέα και αυτό κάνουμε εμείς αύριο στο MEGA» σημείωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, προσθέτοντας ότι η ίδια και οι συνεργάτες της έχουν ετοιμάσει μια υπέροχη βραδιά.

Κοντά της θα είναι οι πολύ καλοί της φίλοι, o Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Stan, η Γωγώ Τσαμπά και οι αγαπημένοι σε όλους μας Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου σε μία εορταστική βραδιά γεμάτη υπέροχα τραγούδια, ευχές και έντονο συναίσθημα.

Τέλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στο μεγάλο δώρο που θα δώσει σε έναν τυχερό, μέσα από το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν του MEGA, ένα αυτοκίνητο SUV, Citroen C3 Aircross.