Αναχώρησε για Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει αύριο τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας κατά την αναχώρηση της αποστολής ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να ξεχάσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια και τις ήττες σε αυτά και να σκεφτεί πως θα επιστρέψει στις νίκες.

«Δεν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι λάθος να το κάνουμε και δεν το κάνουμε. Αυτό που κάνουμε είναι να κοιτάμε τον αντίπαλό μας. Η Φενέρμπαχτσε βαθμολογικά είναι πιο χαμηλά από εκεί που οι προσδοκίες όλων την είχαν. Παρόλα αυτά είναι σε μια περίοδο ανακατατάξεων. Φεύγουν παίκτες, έρχονται… Έλειπε ο ΝτεΚολό που πλέον έχει γυρίσει, θα παίξει ο Βέσελι, από ότι διαβάζω θα παίξει ο Πέρες. Είναι μια ομάδα με ρόστερ δεκαπέντε παικτών υψηλού επιπέδου και παραμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως ήταν πάντα».

Για την απουσία του Γιώργου Πρίντεζη, είπε: «Έχει έναν μυϊκό σπασμό στην μέση που δεν του επιτρέπει να είναι μαζί μας στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, ας ελπίσουμε πως θα είναι στο επόμενο ματς έτοιμος. Θα διαχειριστούμε την απουσία του με τον γνωστό, ώριμο τρόπο… Θα παίξουν δύο άλλοι παίκτες στην θέση του ο Ζαν Σαρλ και ο Βεζένκοφ».