Με τη Γουότφορντ να γνωρίζει τέταρτη ήττα στη σεζόν και να μένει εννέα βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο της Τσάμπιονσιπ, Νόριτς, η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Βλάνταν Ίβιτς.

Το διάστημα όπου βρέθηκε στον πάγκο της Γουότφορντ, ο σέρβος προπονητής είχε απαγορεύσει τα κινητά στις προπονήσεις, όπως αποκάλυψε ο Τρόι Ντίνι.

Μιλώντας στο TalkSport, ο αρχηγός της Γουότφορντ τόνισε:

«Ναι, είναι αλήθεια οι φήμες για την απαγόρευση των κινητών την ώρα της παρουσίας των παικτών στην προπόνηση. Είναι παράξενο, μπορείς να πας στην προπόνηση έχοντας το κινητό στο αμάξι και έπειτα πρέπει να το αφήσεις εκεί και να το ανοίξεις αφού επιστρέψεις στο αμάξι σου για να φύγεις».

Στη συνέχεια ο Ντίνι είπε:

«Αυτό το μέτρο θα ήταν μια χαρά πριν από 10 χρόνια, όμως έτσι όπως είναι ο κόσμος τώρα όλοι μιλούν και συναντήσεις αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, οπότε χρειάζεται να έχεις πάνω σου το τηλέφωνο. Μπορεί να είσαι στο γυμναστήριο και να σου έρθει μήνυμα ότι το ραντεβού είναι για τις 10:00, αλλά μετατέθηκε 20 λεπτά αργότερα. Ένα γρήγορο μήνυμα και όλοι ενημερώνονται.

Ο κάθε προπονητής έχει τις ιδιαιτερότητές του. Υπάρχουν ενίοτε κάποιοι παράξενοι κανόνες, αλλά δε νομίζω πως η συγκεκριμένη με τα κινητά ήταν τόσο παράξενη. Επίσης, δεν είναι αλήθεια πως ζήτησαν από τον προπονητή να μας αφήσει να βάζουμε μουσική στα αποδυτήρια».