Το χρυσοκέντητο mule με το τακούνι-βελόνα το οποίο έφερε την υπογραφή της Σάρα-Τζέσικα Πάρκερ μπλέχτηκε στο αραχνοΰφαντο «τελείωμα» του φορέματος.

Η Εσθήρ προσπάθησε με μάλλον ανεπιτυχή τρόπο να βγάλει το… φονικό στιλέτο από το πανάκριβο ύφασμα.

Το τακούνι των δώδεκα πόντων έσκισε τη χρυσαφένια και φούξια μουσελίνα η οποία αποτελούσε τη συνέχεια ενός πραγματικά μυθικού, vintage μποκάρ.

Η παιδική μου φίλη ανέβηκε γρήγορα στη σουίτα του «Four Seasons Resort at Jumeirah beach» (ένα από τα πολυτελέστερα στο Ντουμπάι) με σκοπό να αλλάξει το φόρεμα σε στυλ καφτάνι που ετοίμασε αποκλειστικά για εκείνη ο Peter Dundas.

Τα σχέδιά της να καταπλήξει τους καλεσμένους σε ένα μικρό αλλά άκρως ενδιαφέρον gathering με τη δημιουργία του ελληνολάτρη (διαθέτει εδώ και χρόνια σπίτι στη Νάξο) designer ματαιώθηκαν.

Το φόρεμα είχε σχεδιαστεί από τον πρώην creative director των οίκων Emilio Pucci και Roberto Cavalli και τοποθετηθεί σε ένα ειδικά κατασκευασμένο κουτί το οποίο δεν επηρεάζουν οι ατμοσφαιρικές συνθήκες.

Το φόρεμα του διάσημου μετρ, στενού φίλου της Ευγενίας Νιάρχου, «έκανε» ένα μακρύ ταξίδι από τη Νέα Υόρκη στο χρυσοφόρο, αστραποβόλο πάντα (ακόμα και σε εποχές κορωνοϊού) Ντουμπάι…