Η παγκόσμια μάχη κατά της πανδημίας. Ξεκινά ο μαζικός εμβολιασμός των πολιτών στην Ελλάδα. Στη «Βαβέλ», αυτή την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 00:10 στο MEGA, o Νίκος Φιλιππίδης παρουσιάζει όλα τα τελευταία δεδομένα. Εμβόλιο και μεταλλάξεις του κορωνοϊού.

Ποιοι θα εμβολιαστούν πρώτοι και τι θα γίνει με όσους αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα; Τι λένε οι ειδικοί για όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα, αλλεργίες ή αυτοάνοσα; Οι υπερκαταψύκτες και οι επιφυλάξεις των υγειονομικών. Πότε θα ξεκινήσουν τα εμβόλια στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων; Η ηλεκτρονική διαδικασία και η ενημέρωση με SMS.

Ο καθηγητής της Επιστήμης των Υπολογιστών του ΜΙΤ και βραβευμένος από τον Μπάρακ Ομπάμα, Μανώλης Κέλλης παγκοσμίως αναγνωρισμένος στον τομέα της γονιδιωματικής Ιατρικής μιλάει στο MEGA για τις τελευταίες εξελίξεις με το εμβόλιο.

Στη συζήτηση παρεμβαίνουν ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιώργος Ατσαλάκης, ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς  και  οι βουλευτές της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης και του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

«ΒΑΒΕΛ» – ΤΡΙΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10

Παρουσίαση: Νίκος Φιλιππίδης

Αρχισυνταξία: Γιάννης Αργυρός

#megatv  #babel